Sportaviser i Danmark


I Danmark har vi mange aviser. Ja, vi har faktisk rigtig mange aviser taget vort lands størrelse i betragtning, og det er jo noget, der betyder noget. For jo flere aviser, vi har, jo mere informeret har vi, og samtidig får vi historien flere steder fra, og det er jo noget, vi kan lide.

Langt de fleste aviser har en sportssektion, og det er uanset, om det er tale om Politiken, Aarhus Stiftstidende, Jyllandsposten, Information, Berlingske eller Ekstra Bladet. Naturligvis er der aviser, der bruger mere tid på sporten end andre, men vi kan for det meste være sikre på, at alle de aviser, der bringer sport, de også har de helt store højdepunkter med fra de kampe, der er særlige.

Nogle aviser har kun fokus på sport, der foregår i Danmark, mens andre aviser også sætter fokus på sport i udlandet. Hvis du interesserer dig meget for sport, er der en god chance for, at du ikke kun interesserer dig for det, der foregår i Danmark, men at du også er interesseret i, hvad der foregår uden for landets grænser, og det er jo her, vi må udvide horisonten. Som allerede nævnt er der aviser, der sætter fokus på sport uden for landet, og det er her, man må være billig til at se lidt nærmere på det udbud, der er, for at blive klogere på, hvor den bedste information er.

BT har i mange år brystet sig af at være Danmarks sportsavis, og det er jo netop fordi, det er en avis, der er og har været i stand til at give os de bedste sportsnyheder i Danmark. Avisen har altid bragt højdepunkter fra håndbold, fodbold og cykling, men også fra mange andre sportsgrene som f.eks, badminton of tennis. BT er en sikker vinder, hvis man ønsker at vide det nyeste om den sport, der foregår indenlands, men man kan være sikker på, at det også bliver bragt højdepunkter fra udlandet, hvis det er nyheder, der formodes, at vi som danskere kan have en interesse i at vide. Selv golf kigger BT også nærmere på, og det er der jo en grund til, da det er en sport, der kun er blevet mere og mere populær. Også nyheder fra svømning får vi fra tid til anden, og mellem linjerne vil der også være informationer fra andres sportsgrene, som vi måske ikke tidligere har kendt til.

Når alt kommer til alt har Danmark et stort udvalg af aviser, som bringer os de sportsnyheder, som vi kan have behov for, og hvis vi ikke synes, der er nok information at hente, så er vi jo så heldige, at vi kan kigge et smut forbi nettet og søge efter de information, vi ønsker. Der findes også mange online aviser, der viser os sportsnyheder, og her er især de danske aviser også helt i top. På denne måde kan vi nemt og sikkert tilgå de informationer, vi vil have, og vi kan læse om det, vi ønsker, og undlade at læse om det, vi ingen interesse har i. Alle aviser har en hjemmeside, og hvis vi blot åbner en af dem, så vil vi med sikkerhed kunne se, at sporten også her i højsædet, og vi vil blive overraskede over, hvor nemt og lige til det er at få de informationer, vi leder efter.